Διαβάστε την πλήρη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου του Bebe Paidika .

Χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Bebe Paidika, συμφωνείτε με τις πρακτικές που αφορούν τα δεδομένα, οι οποίες περιγράφονται σε αυτήν τη δήλωση.

Συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων:

Θα σας ζητήσουμε να μας παράσχετε τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το άτομό σας (προσωπικά στοιχεία) ή που μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σε γενικές γραμμές, οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται όταν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό, να παραγγείλετε ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συμμετάσχετε σε μια τοποθεσία ελεγχόμενης πρόσβασης ή κατά την αγορά και τη δήλωση προϊόντων του Bebe Paidika. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από το Bebe Paidika περιορίζονται συχνά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα ή την περιοχή, αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν και άλλες πληροφορίες, όταν απαιτούνται για την παροχή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε.

Όταν αγοράζετε και εγκαθιστάτε ένα νέο προϊόν, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να κάνετε ηλεκτρονική δήλωση του προϊόντος που αγοράσατε. Κατά τη δήλωση της αγοράς σας, ενοποιούμε αυτές τις πληροφορίες δήλωσης με άλλες πληροφορίες που μας έχετε δώσει κατά τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην τοποθεσία μας στο Web. Αυτό είναι το προσωπικό σας προφίλ.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τέσσερις βασικούς σκοπούς:

  1. Εύκολη χρήση της τοποθεσίας, χωρίς να χρειάζεται η εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων περισσότερες από μία φορές.
  2. Γρήγορη εύρεση λογισμικού, υπηρεσιών ή πληροφοριών στην τοποθεσία του Bebe Paidika.
  3. Δημιουργία και παροχή περιεχομένου που να ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.
  4. Ειδοποίηση για αναβαθμίσεις προϊόντων, ειδικές προσφορές, ενημερωμένες πληροφορίες και άλλες νέες υπηρεσίες που παρέχει το Bebe Paidika.

Το Bebe Paidika δεν θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμία περίπτωση.

Έλεγχος των προσωπικών σας στοιχείων

Όταν κάνετε εγγραφή ή μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για άλλον σκοπό, το Bebe Paidika δεν θα κάνει κοινή χρήση αυτών των στοιχείων με τρίτα μέρη χωρίς την έγκρισή σας. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το Bebe Paidika ενδέχεται κατά καιρούς να αποστέλλει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που θα σας πληροφορεί για θέματα τεχνικής εξυπηρέτησης σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που ζητήσατε. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την κατάργηση της εγγραφής σας από αυτήν την αλληλογραφία, καθώς θεωρείται βασικό στοιχείο της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει.

Στοιχεία για επικοινωνία

Τα σχόλια σας όσον αφορά αυτήν τη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου είναι ευπρόσδεκτα. Επικοινωνήστε με το Bebe Paidika μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω συμβατικού ταχυδρομείου.

   ΕΔΡΑ

Επωνυμία: ΜΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Έδρα: ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ 29 & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΦΜ: 039125402

ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αριθμός ΓΕΜΗ: 039878106000